RAVINTOLA-ALAN TALOUSHALLINTO

Tarpeidenne mukaan räätälöity taloushallinnon palvelu

Tilitoimistopalvelut ravintoloille

Olemme työskennelleet vuosia erilaisten ravintoloiden taloushallinnon parissa ja tiimistämme löytyy myös kokemusta ravintolassa työskentelystä. Alan tuntemus sujuvoittaa yhteistyötä ja tuo teille hyötyjä, kun voimme olla aidosti kumppani toimintaanne kehittäessänne ja johtaessanne.

Tarjoamme käyttöönne modernit pilvipohjaiset taloushallinto-ohjelmistot tai työskentelemme nykyisessä ympäristössänne. Tarjoamiimme ohjelmistoihin on saatavilla kattavat rajapinnat esimerkiksi MaRaVan TES:n mukaisen palkanlaskennan ja kassajärjestelmänne kassaraporttien, sekä myyntilaskujen taloushallintoon siirtoa varten.

Saat meiltä nimetyn kirjanpitäjän, sekä palkanlaskijan varahenkilöineen, jotka tuntevat toimialanne.

Palvelu on tarkoitettu eri kokoisille osakeyhtiöpohjaisille ravintoloille, joille oikea ja oikea aikainen tieto taloudesta, sujuva yhteistyö ja hyvät neuvot, sekä ennakointi taloushallinnon asiantuntijan toimesta ovat tärkeitä asioita.

Meiltä löytyy kokemusta mm. seuraavan tyyppisistä ravintaliiketoiminnoista:
– Á la carte ravintolat
– Lounasravintolat
– Kahvilat
– Catering-palvelut
– Pilvikeittiöt / Virtuaaliravintolat
– Baarit / Yökerhot

Ohjelmistot

Helppokäyttöinen ja suoraviivainen taloushallinnon ohjelmisto avoimella API-rajapinnalla ja laajalla valikoimalla valmiita rajapintoja.

Erittäin monipuolinen ohjelmisto, joka toimii niin pieneen toimintaa kuin suuryrityksen tarpeisiinkin. Avoin API-rajapinta ja satoja valmiita integraatioita.

Monipuolinen ohjelmisto kaiken kokoisten yritysten taloushallinnon tarpeisiin. Avoin API-rajapinta ja satoja valmiita ohjelmistointegraatioita.

Hinnasto

Asiakaskohtaisesti räätälöitävä ja hyvin erilaisiin asiakastarpeisiin soveltuva AALIA PRO – RAVINTOLAT hinnoittelu on lopulta aina asiakaskohtainen kokonaisuus. Tämän takia täsmällisiä kokonaishintoja on vaikea esittää ennen keskustelua kanssanne. Olemme koonneet alle myös hinnoittelulaskurin, jonka avulla saatte arvion kokonaisuudesta. On hyvä kuitenkin muistaa, että jokin aineistotyyppi tai työvaihe voi olla helpompi tai raskaampi toteuttaa kirjanpidon tai palkanlaskennan näkökulmasta ja siksi kyseessä on vain karkea arvio.


KIRJANPITO

Teemme teille tarjouksen kirjanpidosta, jonka veloitusperusteena on toiveidenne mukaan joko kiinteä kuukausilaskutus tai tositepohjaisesti kuukausittain muuttuva hinnoittelu.
Kirjanpitopalvelu sisältää aina myös ns. arkisen neuvonnan taloushallintoon liittyen, joten saatte vastaukset kysymyksiinne helposti henkilökohtaiselta taloushallinnon asiantuntijaltanne.


PALKANLASKENTA

Palkanlaskentapalvelumme hinnoitelu pohjautuu palkkalaskelmien määrään ja palkanlaskentakertoihin. Pelkkien yrittäjien palkanlaskenta, jossa lomia tai työehtosopimuksia ei tarvitse huomioida on hinnoiteltu erikseen. Lisäksi vaihtoehtona on yrittäjällä laskea palkat itse valmiilla ohjelmistoratkaisullamme.

Blog at WordPress.com.