AALIA PRO

Tarpeidenne mukaan räätälöity taloushallinnon palvelu

Toimintanne erityispiirteet huomioiva ratkaisu, joka kehittyy toimintanne mukana

Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi huolehtii taloushallinnostanne varmistaen ajantasaisen ja oikean tiedon liiketoimintanne johtamiseksi, sekä kirjanpidon lisäksi myös veroteknisesti järkevät ratkaisut.

Taloushallintojärjestelminä valittavissanne on Fennoa, Netvisor tai Procountor, jotka kaikki toimivat pilvipohjaisesti ilman erillisiä asennuksia tietokoneelle. Näihin löytyy myös avoimet rajapinnat, sekä huikea määrä jo valmiiksi rakennettuja rajapintoja eri ohjelmistojen välille, jotta liiketoimintanne ja taloushallintonne voidaan yhdistää saumattomasti.

Palvelun tilataksesi varaa alta aika asiantuntijallemme. Yhdessä kanssasi kartoitamme liiketoimintasi tarpeet ja toiveet, sekä rakennamme tältä pohjalta ratkaisun joka säästää aikaa ja siten voitte keskittyä teille tärkeimpiin asioihin.

Palvelu on tarkoitettu eri kokoisille osakeyhtiöille, sekä toiminimille, joille oikea ja oikea aikainen tieto taloudesta, sujuva yhteistyö ja hyvät neuvot, sekä ennakointi taloushallinnon asiantuntijan toimesta ovat tärkeitä asioita.

Ohjelmistot

Helppokäyttöinen ja suoraviivainen taloushallinnon ohjelmisto avoimella API-rajapinnalla ja laajalla valikoimalla valmiita rajapintoja.

Erittäin monipuolinen ohjelmisto, joka toimii niin pieneen toimintaa kuin suuryrityksen tarpeisiinkin. Avoin API-rajapinta ja satoja valmiita integraatioita.

Monipuolinen ohjelmisto kaiken kokoisten yritysten taloushallinnon tarpeisiin. Avoin API-rajapinta ja satoja valmiita ohjelmistointegraatioita.

Hinnasto

Tässä on käyty esimerkin omaisesti yleisimmin kysyttyjä hintoja läpi. Asiakaskohtaisesti räätälöitävä ja hyvin erilaisiin asiakastarpeisiin soveltuva AALIA PRO hinnoittelu on lopulta aina asiakaskohtainen kokonaisuus. Tämän takia täsmällisiä kokonaishintoja on vaikea esittää ennen keskustelua kanssanne. Olemme koonneet alle myös hinnoittelulaskurin, jonka avulla saatte arvion kokonaisuudesta. On hyvä kuitenkin muistaa, että jokin aineistotyyppi tai työvaihe voi olla helpompi tai raskaampi toteuttaa kirjanpidon tai palkanlaskennan näkökulmasta ja siksi kyseessä on vain karkea arvio.


KIRJANPITO

Teemme teille tarjouksen kirjanpidosta, jonka veloitusperusteena on toiveidenne mukaan joko kiinteä kuukausilaskutus tai tositepohjaisesti kuukausittain muuttuva hinnoittelu.
Kirjanpitopalvelu sisältää aina myös ns. arkisen neuvonnan taloushallintoon liittyen, joten saatte vastaukset kysymyksiinne helposti henkilökohtaiselta taloushallinnon asiantuntijaltanne.
Hinnoittelu lähtee noin 140,- euron kuukausiveloituksesta liikkeelle.


TUNTIVELOITTEISET TYÖT

Erikseen tuntiveloitettavat työt ovat normaalin asiantuntemuksen osalta alkaen 79,00 € per tunti ja veloitusperusteena on alkava 15 minuuttia.


PALKANLASKENTA

Palkanlaskentapalvelumme hinnoitelu pohjautuu palkkalaskelmien määrään ja palkanlaskentakertoihin. Pelkkien yrittäjien palkanlaskenta, jossa lomia tai työehtosopimuksia ei tarvitse huomioida on hinnoiteltu erikseen. Lisäksi vaihtoehtona on yrittäjällä laskea palkat itse valmiilla ohjelmistoratkaisullamme.


TILINPÄÄTÖS JA VEROILMOITUS

Tilinpäätöksen hinta pohjautuu kuukausittaiseen veloitukseen ja on alkaen 300,00 €. Veroilmoitus on aina 189,00 €. Mahdolliset veroilmoituksen liitteet veloitetaan erikseen.

Blog at WordPress.com.