Kirjanpito oikein ja ajallaan

Kirjanpito

Kirjanpito on yksi yrityksesi tärkeimmistä asioista. Havainnollistaminen helpottuu, kun mietit mistä tiedät yrityksesi tilanteen, jos kirjanpito ei ole kunnossa? Me huolehdimme kirjanpidostanne, jotta se on tehty oikein ja ajallaan. Käydään läpi mitä se tarkoittaa.

Mitä kirjanpitopalvelumme sisältää?

Kirjanpitopalvelumme

Suoriteperusteinen kirjanpito

Suoriteperusteinen

Kirjanpitoa voidaan tehdä suoriteperusteisesti ja maksuperusteisesti. Teemme kirjanpitonne aina suoriteperusteisesti ja huolehdimme jaksotuksista, jolloin tiedätte oikeasti miten yhtiönne voi. Tällöin kulunne ja myyntinne kirjataan niiden tapahtumisen mukaisesti, riippumatta siitä maksetaan laskut ennakkoon, tapahtuman yhteydessä tai vaikka pitkänkin maksuajan jälkeen.
Sähköinen taloushallinto, sähköinen kirjanpito

Sähköinen

Kirjanpitonne hoidetaan suomalaisen Fennoan helppokäyttöisessä taloushallintojärjestelmässä. Sinulla on aina vapaa pääsy taloushallintoosi. Turvallisesti suomalaisilla servereillä toimiva ohjelmisto on täysin pilvipohjainen, joten sinun ei tarvitse asentaa sitä erikseen mihinkään.
Kuittien toimitus puhelimella, kuittiappi, kuittien toimittaminen kirjanpitoon

Mobiiliversio

Tien päältä toimitat kuitit ja muut dokumentit parilla klikkauksella suoraan puhelimen kameraa hyödyntäen. Helpot ratkaisut auttavat pitämään taloushallinnon ajantasalla ja ehkäisevät tositteiden katoamiselta.
Nimetty kirjanpitäjä, taloushallinnon asiantuntija, Fennoa

Nimetty taloushallinnon asiantuntija

Oma taloushallinnon asiantuntijasi, kirjanpitäjäsi, tuntee sinut ja toimintasi. Yhteistyö on vaivatonta, kun tuki ja turva löytyy yhden saman numeron tai sähköpostin takaa.
Etätapaamiset kirjanpitäjän kanssa, kirjanpito helposti

Etätapaamiset

Oletko joskus pohtinut ajaessasi kirjanpitäjän luokse tai muualle asioille, että aikaa tuhraantuu tapaamista enemmän pelkkään matkustamiseen. Kanssamme hoidat palaverit helposti videoyhteyden välityksellä, olitpa sitten mökillä tai maailmalla.
Kirjanpidosta ilmoitukset viranomaisille, sähköinen taloushallinto

Viranomaisilmoitukset

Hoidamme asioinnin verohallinnon kanssa, sekä hoidamme viranomaisille tarvittavat ilmoitukset ja selvitykset.

Miksi Aalia?

Tarjoamme asiantuntevaa ja huolenpitävää palvelua

Meille tärkeintä on sinun menestyksesi. Näkemyksemme mukaan voimme auttaa parhaiten varmistamalla, että tiedät aina miten yhtiölläsi menee. Raportointi tukee toimintaasi, esimerkiksi liiketoiminta-alueet voidaan eritellä kustannuspaikoiksi ja kassavirtaennuste näyttää tarkat tiedot tilin saldosta, kuin sen muutoksista.

Neuvonta kuuluu palveluumme ilman eri veloitusta. Näin ollen sinun ei tarvitse pohtia ongelmia itsekseksi vaan voit tarttua puhelimeen, saada ratkaisun ja jatkaa tekemistä.

Räätälöimme ratkaisumme aina tarpeidenne mukaan.

Varaa keskusteluaika taloushallintoonne liittyen

MIten vaihtaminen tapahtuu

Olemme tehneet tilitoimiston vaihtamisesta helppoa

Tapaaminen kirjanpidon asiantuntijan kanssa, Fennoa, verkkotapaaminen

Varaa tapaaminen

Asiantuntijamme kartoittaa tarpeenne, jotta ratkaisustamme saadaan teidän tarpeenne parhaiten täyttävä.
Tarjous kirjanpidosta, kirjanpito, sähköinen taloushallinto

Tarjous ja sopimus

Luomme teille selkeän ehdotuksen taloushallintonne kokonaisuuden hoidosta.
Kirjanpito-ohjelman koulutus, sähköinen taloushallinto

Koulutus ja arki

Hoidamme puolestanne aineistojen siirtämisen edelliseltä tilitoimistosta ja/tai järjestelmästä. Koulutamme Fennoan teille ja aloitamme yhteistyön. Ensimmäisen kuukauden jälkeen käymme yhdessä tilannetarkastuksen ja hiomme timantin täyteen loistoonsa.

YKK / FAQ

Kirjanpidosta ja ratkaisuistamme

Kirjanpito, business intelligence, BI, power BI, fennoa, sähköinen taloushallinto
 • Mitä tarkoittaa suoriteperusteinen kirjanpito?

  Suoriteperusteisessa kirjanpidossa tositteet kirjataan niiden tapahtuman tai tositteen päiväyksen mukaisesti kirjanpitoon. Näin tehdään kirjanpitolain vaatimusten mukaan aina tilinpäätösvaiheessa, mutta jotkut tekevät kirjanpidon juoksevasti myös muuten, eli maksuperusteisesti. Tällöin tositteet kirjataan niiden maksuajankohdan mukaan kirjanpitoon ja kirjanpitoa joudutaan tarkistamaan enemmän tilikauden vaihteessa.

  Lopullinen tulos ja yrityksen taloudellinen tilanne selviää vain kerran vuodessa. Muu aika vuodesta mennään mututuntumalla. Tämän takia me teemme kirjanpidon aina suoriteperusteisesti.

 • Mikä on Fennoa?
 • Miksi puhutte taloushallinnon asiantuntijasta, ettekä kirjanpitäjästä?
 • Haluan sähköiset ratkaisut, mutta en kaipaa laajaa palvelua. Onko teillä minulle ratkaisua?

AALIA

Taloushallinnon asiantuntijatalo, jonka toiminnan ytimenä on henkilökohtainen palvelu ja huolenpitävä palvelu, sekä 100% sähköiset ratkaisut.

Haluat sitten saada tarjouksen tai keskustella palveluistamme tai nykyisistä haasteistanne. Varaa aika alta ja mietitään yhdessä ratkaisuja haasteisiin.

We respect your privacy

We respect your privacy

 • Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki
 • +358 50 374 9012
 • myynti@aalia.fi