Fennoa

Tarjoamme fennoa-ohjelmistoa osana ratkaisujamme

Erittäin pidetty kotimainen ratkaisu

Fennoa on suosittu ja vahvasti kasvava ratkaisu sähköiseen taloushallintoon, joka taipuu moneen käyttöön ja on integroitavissa muihin ohjelmiin.
Tarjoamme Fennoan avaimet käteen palveluna ja Fennoa tarjoaa taloushallinnon avaimet käteen ratkaisuna
Kirjanpito on ajantasaisempaa ja halutessanne, jopa reaaliaikaista. Raportointia saadaan rakennettua erityistarpeidenne mukaan jo valmiiksi laajojen, sekä informatiivisten raporttien lisäksi.
Täysiverinen myyntilaskutusratkaisu kattaa niin yksittäiset, kuin toistuvaislaskutkin ja uudellekin asiakkaalle lasku saadaan tehtyä ja lähetettyä helposti jopa kymmennessä sekunnissa.
Ostolaskut suoraan Fennoaan yrityksellenne avattavien paperi-, sähköposti- ja verkkolaskuosoitteiden avulla. Käsittely on selkeää ja helppoa yhden klikkauksen taktiikalla, myös mobiiliversiolla.
Fennoan kanssa kaikki aineisto tiliotteista osto- ja myyntilaskuaineistoon saakka on aina valmiiksi kirjanpidossa. Kuitit saat mobiiliversiolla lähetettyä vain sekunneissa, heti kuitin saatuasi. Näin ollen kuukauden vaihteen kuittirumba loppuu Fennoaan.
Fennoasta on saatavilla työpöytä ja mobiiliversio helpottamaan arkeanne.
Loading...

tutkitusti paras

Fennoan kokonaisratkaisu säästää aikaa ja helpottaa arkea

Fennoa on kotimainen ja käyttökokemukseltaan intuitiivinen kokonaisratkaisu taloushallintoon. Se toimii täysin pilvipohjaisesti, jolloin vältyt asentamisilta ja päivittämisiltä. Ne hoidetaan puolestasi.

Tutustu myös Taloushallintoliiton kyselytutkimukseen eri ohjelmistoista, jossa Fennoa saavutti jokaisessa luokassa voiton tai jaetun ensimmäisen sijan. Vertailussa oli mukana 15 Suomessa tarjolla olevaa ohjelmistoa, jotka olivat Asteri, Balanssi, Briox, Emce, Fennoa, Heeros, Lemonsoft, Maestro, Netbaron, Netvisor, Oscar, Procountor, Sonet, Tikone ja Visma Fivaldi.

Fennoa on helppo yhdistää

Integraatiot ja API-rest

Fennoasta on toteutettu jo valmiiksi huomattava määrä integraatioita niin myyntilaskujen, ostolaskujen, kuin muidenkin kirjanpitomateriaalinen osalta.

Kerro meille tarpeesi rajapintojen suhteen ja selvitämme teille parhaan ratkaisun.

Loading...

Toimitat kuitit ja dokumentit, sekä käsittelet ostolaskut

Mobiili

Kuittien ja muiden dokumenttien toimittaminen ei voisi olla Fennoan mobiiliversiota helpompaa. Toimittaminen käy vain muutamassa sekunnissa ja kuittirumba on vain kaukainen muisto.

Ostolaskujen käsittely on myös helposti mobiilissa.

Helposti ilman toimittamisen tai näppäilyn vaivaa

Ostolaskut

Ostolaskut digitoidaan ja siirretään Fennoaan puolestanne. Laskuttajanne voivat lähettää laskut yrityksellenne avattaviin laskutusosoitteisiin verkkolaskuina, paperilaskuina tai sähköpostitse.

Teidän tehtäväksi jää vain laskujen aiheellisuuden tarkastaminen ja niiden hyväksyntä.

Säästää aikaa

Teille jää vain laskun aiheellisuuden tarkastaminen ja hyväksyntä.

Saatavilla 24/7

Pääset hoitamaan ostolaskuja oman aikataulusi mukaan riippumatta sijainnistasi. Ostolaskut arkistoidaan, kuten muukin kirjanpitomateriaali ja pääset siihen käsiksi myös myöhemmin suoraan tietokoneella tai puhelimella.
Loading...
Loading...

Nopeasti ja helposti, myös factoring ja toistuvaislaksutu

Myyntilaskutus

Myyntilaskujen tekeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi. Olipa sitten kyseessä uusi asiakas, jonka tiedot Fennoa hakee suoraan YTJ:stä tai vaikkapa factoring lasku.

- Toistuvaislaskutusten automatisointi
- Factoring-laskutus
- Automatisoitavat muistutus- ja perintätoiminnot
- Asiakaskohtaiset hinnastot ja asiakasryhmät

Testimonial

Client's Feedback

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kerromme mielellämme ratkaisuistamme lisää

Kysyttävää? Soita meille nyt!

+358 50 374 9012
Varaa aika tapaamiselle

FREE Fiber Connection

Start From $19 Per Month

Contact Now

AALIA

Taloushallinnon asiantuntijatalo, jonka toiminnan ytimenä on henkilökohtainen palvelu ja huolenpitävä palvelu, sekä 100% sähköiset ratkaisut.

Haluat sitten saada tarjouksen tai keskustella palveluistamme tai nykyisistä haasteistanne. Varaa aika alta ja mietitään yhdessä ratkaisuja haasteisiin.

We respect your privacy

We respect your privacy

  • Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki
  • +358 50 374 9012
  • myynti@aalia.fi